Nieuwsberichten

Avans Hogeschool en DigiOffice

Avans Hogeschool digitaliseert huisstijl met software DigiOffice
logo Avans Hogeschool

Avans Hogeschool digitaliseert huisstijl met software DigiOffice

Avans Hogeschool - met locaties in Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg - kiest DigiOffice Huisstijl van IDB Groep om de 2.600 medewerkers te ondersteunen bij het eenduidig uitdragen van de bedrijfsidentiteit in correspondentie en presentaties.

 

Met een aanbod van meer dan 50 opleidingen verzorgt Avans voor 29.000 studenten hoger beroepsonderwijs in de sectoren Economie en Management, Gezondheid, ICT, Kunst en Vormgeving, Onderwijs, Recht, Techniek en Welzijn. De onderwijsorganisatie wil door het verankeren van de huisstijl in de software bereiken dat iedereen automatisch de juiste huisstijl in alle uitgaande correspondentie en presentaties gebruikt.

Het gebruik van centraal beheerde bedrijfsdocumenten maakt het bovendien makkelijker om te voldoen aan kwaliteitsstandaarden. Denk aan juistheid, volledigheid in voorwaarden en bijvoorbeeld routebeschrijvingen. Dit alles realiseert IDB Groep door het digitaliseren van de huisstijlkenmerken van Avans in Microsoft Word en PowerPoint. Met ingang van aankomend schooljaar gebruiken alle medewerkers de software.

Over Avans Hogeschool

 

Avans maakt het verschil door duurzaam te denken en te doen:

  • Onderwijs: Avans leidt studenten op tot startbekwame en toekomstbestendige professionals.
  • Onderzoek: Avans ontwikkelt nieuwe kennis voor het onderwijs en de samenleving.
  • Valorisatie van kennis: Avans geeft kennis maatschappelijke waarde. De studenten en medewerkers werken multidisciplinair samen en komen tot creatieve oplossingen.

 

 

 

DigiOffice

Home

Extranet

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement