Evenementen

Overzicht van de evenementen die

op korte termijn plaats vinden

Met enige regelmaat organiseren wij bijeenkomsten zoals seminars, webinars en speciale dagen voor klanten en geïnteresseerden. Hierin komen uiteenlopende onderwerpen en thema’s aan bod die voor verschillende doelgroepen – van applicatiebeheerder, gebruiker, ICT-manager tot directielid – interessant zijn. Op deze pagina vindt u een overzicht van de evenementen die op korte termijn plaats vinden.

Door toenemende digitale datastromen, samenwerking met (keten)partners en het groeiende zakelijke e-mailverkeer hebben veel organisaties een uitdaging op het gebied van ‘Digitaal werken’. Bovendien trekt de economie aan en doen zich kansen voor. Hoe grijp je die als organisatie met beide handen aan en faciliteer je tegelijkertijd digitaal werken?

 

Om antwoord te geven op het laatste deel van die vraag organiseert DigiOfffice dit voorjaar een aantal praktische en informatieve seminars ‘Introductie in DMS (document management systeem)’ voor middelgrote tot grote organisaties. Daarin maken deelnemers op laagdrempelige wijze kennis met de basisprincipes van DMS, één van de manieren om digitaal werken te realiseren. We zullen o.a. het snel zoeken en vinden van documenten, het opbouwen van een dossier, digitale postverwerking en het registreren van e-mails tonen. Door het bijwonen van dit seminar krijgt u een antwoord op de vraag: wat is een DMS en wat levert het mij op?

Locatie: Vijzelmolenlaan 2, Woerden

Kosten:   Gratis

Seminar ‘Introductie in een DMS’

Vrijdag 26 april 2019  -  van 10:00 tot 13:00 uur (inclusief lunch)

Dinsdag 7 mei 2019  -  van 10:00 tot 13:00 uur (inclusief lunch)

Wilt u op de hoogte blijven van evenementen en ander nieuws?

U kunt zich hier aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

 

DigiOffice

Home

Extranet

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement