Webinar: Hoe blijf jij de groei aan informatie de baas?

Werk slim, snel en foutloos dankzij centraal documentbeheer. Zelfs als de hoeveelheid informatie verdubbelt.

Een cruciaal document, dat op een cruciaal moment zoek is: het overkomt ons allemaal. Een contract, een belangrijke e-mail, of de laatste versie van een tekening. De oorzaken? Geen versiebeheer, een dubbele administratie of onduidelijke mappenstructuur. De gevolgen kunnen groot zijn. Doordat we gemiddeld in zo’n 4-6 systemen werken, kost het zoeken naar informatie zo’n 25 minuten per dag, per medewerker! En hoe meer informatie, hoe groter het probleem én de tijdsverspilling.

Workflow management

Daarom kiezen bedrijven voor centraal documentbeheer. De koppeling met andere systemen voorkomt eindeloos zoeken, verkeerde versies en dubbel werk. Je vindt snel de informatie die je zoekt en werkt altijd in de juiste versie. Geen zorgen over de beveiliging, die is automatisch geregeld. Net als heel veel andere bedrijfsprocessen, dankzij workflow management.

Je bespaart tijd, voorkomt fouten en onnodige (faal-)kosten. Je blijft de groei aan informatie de baas. Elke dag opnieuw! Hoe? Dat ontdek je in de webinar.

Tijdens het webinar leer je hoe:

  • Tijd bespaart dankzij efficiënt documentbeheer;
  • Met versiebeheer altijd bij de meest actuele informatie kan;
  • Tegelijkertijd samenwerkt in één document met collega’s;
  • Handmatige handelingen bespaart met automatische processen;
  • De toegang en beveiliging van document centraal organiseert.

Tijdens dit webinar laten we diverse digitale toepassingen voor je bedrijfsprocessen zien en ontdek je wat de toegevoegde waarde van centraal documentbeheer is voor je bedrijf.

Donderdag 15 september 2022 – van 10:00 tot 10:45 uur

Dinsdag 4 oktober 2022 – van 10:00 tot 10:45 uur

Dinsdag 8 november 2022 – van 10:00 tot 10:45 uur

Schrijf je nu in!

Deel dit event

Schrijf je nu in!

Deel dit event