Nieuwsberichten

GBA Accountants & Adviseurs en DigiOffice

DigiOffice voor GBA Accountants & Adviseurs
logo GBA Accountants & Adviseurs

DigiOffice voor GBA Accountants & Adviseurs

Recentelijk is bij GBA Accountants & Adviseurs (GBA) uit Den Haag de inrichting van de hybride serveromgeving afgerond. Dit ter voorbereiding op de implementatie van DigiOffice. De allround dienstverlener op het gebied van accountancy en fiscaliteiten heeft voor DigiOffice van IDB Groep gekozen om alle documenten van de eigen organisatie en van klanten eenvoudig te kunnen vastleggen en beheren.

 

De combinatie van customer management, document management inclusief werkstromen en een volledig automatische toepassing van huisstijl in haar correspondentie maakt dat GBA documenten op een eenduidige wijze kan aanmaken, opslaan, terugvinden en beheren. De start van de implementatie van DigiOffice is een dezer dagen.

 

Met de keus voor de nieuwe software is ook de serveromgeving onder de loep genomen. GBA had deze volledig in de cloud ondergebracht. GBA was niet tevreden met het gebrek aan flexibiliteit in deze situatie en heroverwoog of zij deze wilde handhaven. Bovendien zou het gebruik van DigiOffice de maandelijkse kosten voor de cloud aanzienlijk verhogen.

 

Om dat te voorkomen heeft IDB Groep een hybride constructie voor de serveromgeving voorgesteld en ingericht. Een compleet nieuwe serveromgeving op basis van virtualisatie. Er zijn diverse Windows 2012 servers geïmplementeerd voor zowel de bestaande Microsoft Office applicaties als voor DigiOffice. Alle benodigde software wordt nu centraal geüpdatet en is veilig toegankelijk vanaf het internet. Met een migratie naar Office365 voor middelgrote en grote ondernemingen beschikt GBA over een geldige volumelicentie en een nieuwe mailserver. Daarnaast kunnen medewerkers nu ook Lync gebruiken.

 

Over GBA Accountants & Adviseurs

Raad en daad voor ondernemers. Dat zijn de financieel specialisten van GBA Accountants & Adviseurs uit Den Haag graag voor hun cliënten.

De allround dienstverlener op het gebied van accountancy en fiscaliteiten bestaat uit belasting-adviseurs en accountants die nauw met elkaar samenwerken. Ze zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van het midden- en kleinbedrijf. Door de persoonlijke aanpak nemen zij zorgen uit handen en kan de client zich focussen op ondernemen. Dankzij een uitgebreid netwerk van notarissen, advocaten, verzekeringsadviseurs, pensioenspecialisten, banken en financiers biedt GBA een complete service.

 

 

DigiOffice

Home

Extranet

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement