Nieuwsberichten

Janssen de Jong Projectontwikkeling en DigiOffice

Janssen de Jong Projectontwikkeling tekent voor DigiOffice
logo Janssen de Jong Projectontwikkeling

Janssen de Jong Projectontwikkeling tekent voor DigiOffice

Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. heeft IDB Groep opdracht verstrekt voor de levering en implementatie van DigiOffice. De medewerkers van het hoofdkantoor in Son en Breugel en de vestigingen Bodegraven, Hengelo en Venlo krijgen hiermee de beschikking over een geavanceerd document management systeem (DMS), huisstijlsoftware en workflow tools.

 

De keuze voor CRM, DMS (inclusief werkstromen), huisstijlmodules en de SharePoint Connector van DigiOffice betekent voor Janssen de Jong Projectontwikkeling een vereenvoudiging van het beheer van documenten, correspondentie, e-mailverkeer en huisstijl. Het personeel maakt straks brieven, offertes, rapporten en e-mail vanzelf conform huisstijl op. Het centrale beheer van bepaalde documenten zorgt ervoor dat de kwaliteitsstandaarden van Janssen de Jong Projectontwikkeling zijn geborgd in de uitgaande correspondentie. Werkstromen voor o.a. postverwerking, budget accordering en klachtafhandeling bewerkstelligen gecontroleerde workflow van bedrijfsprocessen.

 

De implementatie van DigiOffice gebeurt fasegewijs, waarbij de installatie van huisstijlsoftware en CRM als eerste op het programma staan. Daarnaast verzorgt IDB Groep voor medewerkers een opleiding ‘DigiOffice Basis’ voor het dagelijks gebruik van DigiOffice en voor de applicatiebeheerder een cursus ‘DigiOffice Beheer’.

 

Over Janssen de Jong Projectontwikkeling

Janssen de Jong Projectontwikkeling is een projectontwikkelaar die jarenlange expertise heeft opgebouwd op het gebied van woningbouw, commercieel vastgoed, herontwikkeling van bestaand onroerend goed, stadsvernieuwing en herstructurering, ontwikkeling van bestemmingsplannen en projectmanagement.

De onderneming is ook actief op het gebied van maatschappelijk vastgoed zoals scholen, multifunctionele accommodaties en gezondheidszorg.

 

DigiOffice

Home

Extranet

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement