Nieuwsberichten

NOA en DigiOffice

NOA zet DigiOffice in bij dienstverlening
logo NOA

NOA zet DigiOffice in bij dienstverlening

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) uit Veenendaal gaat voor ledenadministratie en correspondentie DigiOffice inzetten. De organisatie beoogt met de implementatie van DigiOffice CRM en DMS documenten, correspondentie, deelname aan activiteiten en acties eenvoudig bij relaties te registreren en terug te vinden. Met de inzet van de module Huisstijl bereikt NOA ook dat medewerkers vanzelf in een uniforme huisstijl communiceren.

 

NOA is een brancheorganisaties voor ondernemers van een stukadoors-, afbouw-, vloeren-, terrazzo-, plafond- en wandmontagebedrijf. De vereniging heeft meerdere hoofdsectoren en sectorverenigingen, waarvoor passende activiteiten worden georganiseerd en waarvan de leden over branchespecifieke onderwerpen moeten worden geïnformeerd. Alle leden, informatiestromen en activiteiten krijgen straks een plek in DigiOffice. Daarmee wordt het voor medewerkers en sectorbesturen heel gemakkelijk om overzichten te produceren en selecties te maken voor bijvoorbeeld (nieuws)brieven.

 

IDB Groep is geen onbekende voor NOA. Al geruime tijd verzorgen netwerkengineers van IDB Groep de ICT-infrastructuur van NOA. Het wederzijdse vertrouwen dat in die jaren is opgebouwd, heeft nu geleid tot de opdracht en aanschaf van DigiOffice.

 

Over NOA

Met ruim 1.600 leden is NOA dé ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven in Nederland. NOA ontzorgt en informeert haar leden onder meer op het gebied van wet- en regelgeving, verzekeringen, juridische, sociale en fiscale zaken en adviseert bijvoorbeeld over verzuimmanagement, Arbo- en arbeidszaken. Zowel op collectief als individueel niveau behartigt de vereniging de belangen van de aangesloten ondernemers.

 

DigiOffice

Home

Extranet

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement