DigiOffice – Over ons 

Samen maximaal rendement halen uit digitalisering. Dat is wat we met DigiOffice voor jouw organisatie willen betekenen. Om de uitdagingen van morgen aan te kunnen.

Je krijgt de beste adviezen, implementatie, training en snelle hulp bij vragen en meldingen. Alles om digitaal werken tot een succes te maken in jouw bedrijf.

DigiOffice: software voor de zakelijke markt met documentbeheer, relatiebeheer en huisstijlbeheer

DigiOffice is software van eigen bodem voor organisaties die stappen vooruit willen maken met digitaal werken. Met een focus op kwaliteit, standaarden en gebruiksvriendelijkheid. Bij voorkeur doen we dat samen met onze relaties om het maximale te halen uit digitalisering. Daarbij kun je vertrouwen op meer dan 30 jaar kennis en ervaring. Bij DigiOffice zijn de lijnen kort.

ADS Groep

“Het implementeren van een digitaal proces vergt tijd en gaat verder dan alleen de aanschaf van de software. Consultants van DigiOffice ondersteunen en adviseren ons hierin.”

Baker Tilly

“DigiOffice sprong eruit door de gebruiksvriendelijkheid en de brede inzetbaarheid. Ook is het goed aan te sluiten op ons ERP-systeem en andere applicaties, zoals bijvoorbeeld PinkWeb voor ons klantenportaal.”

DC Vastgoed

“Ons secretariaat was zo’n 40 procent van de werkweek bezig met het opslaan en archiveren van documenten. Denk aan e-mails, contracten en tekeningen. Die tijd kunnen ze nu aan kerntaken besteden.”

GGzE en de Kempen

“Werken met DigiOffice is fijn en efficiënt. Er is beter na te gaan welke documenten we behandeld hebben in vergaderingen en welke actiepunten daarbij horen. Vergaderstukken zijn we nooit meer kwijt.”

SCOPE scholengroep

“IDB Groep vroeg ons ‘DigiOffice kan heel veel, maar wat willen jullie ermee gaan doen?’. Met andere woorden: hoe kunnen we jullie van dienst zijn?.”

TenneT

“Bij ons was een duidelijke planning en goede samenwerking doorslaggevend in het traject. Door de flexibele en resultaatgerichte houding van DigiOffice is het beoogde resultaat behaald.”

Van kantoorautomatiseerder tot veelzijdig businesspartner

Sinds 1987 hebben we ons ontwikkeld tot waar we vandaag staan. Een bedrijf met een eigen karakter, eigen opvattingen en software van eigen bodem.

Waarom wij?

Ervaren team

Wij zijn software engineers, analisten, projectleiders en consultants met ervaring.

Garantie software

Continuïteit van softwaregebruik is geregeld via een notariële broncode-escrow deponering bij Software Borg.

ServiceCenter

Eén aanspreekpunt voor al je helpdeskvragen over DigiOffice. Specialisten staan je met raad en daad bij.

Trainingen

We bieden trainingen en werkplekbegeleiding, online en op locatie.

Met DigiOffice maak je je bedrijfsprocessen efficiënter, effectiever en toekomstgericht.

Samen halen we meer rendement uit je digitale werkomgeving, iedere dag opnieuw.

Contact opnemen met DigiOffice

Heb je een vraag of wil je een adviseur spreken?
Laat dan hieronder een bericht achter of bel naar 0348 – 46 55 00