Nieuwsberichten

SCOPE scholengroep  en DigiOffice

SCOPE scholengroep met DigiOffice naar digitaal werken
logo SCOPE scholengroep

SCOPE scholengroep met DigiOffice naar digitaal werken

SCOPE scholengroep (SCOPE), de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken, heeft onlangs met de opdracht voor DigiOffice getekend voor stroomlijning en verbetering van haar bedrijfsprocessen. Met DigiOffice zet

SCOPE voor de interne organisatie een flinke stap op de ladder naar digitaal (samen)werken.

 

Zo wil de scholengroep alle inkomende en uitgaande correspondentie beter beheren en geen archiefruimtes meer aanhouden. Dit realiseert SCOPE met DigiOffice via het digitaliseren van de postregistratie en het instellen van e-mail-registratie en –archivering. Ook krijgt de onderwijsorganisatie met werkstromen in DigiOffice meer grip op de inkomende facturenstroom. De inzet van de module DigiOffice Huisstijl komt ten slotte tegemoet aan de wens tot verlaging van drukwerkkosten. Invoering van DigiOffice gebeurt stapsgewijs, uiteraard rekening houdend met de medewerkers en de bedrijfscultuur.

 

Over SCOPE

SCOPE is opgericht op 1 januari 2003 en staat voor Stichting Christelijk Onderwijs met Perspectief. De scholengroep is bijzonder omdat ze bestaat uit twaalf basisscholen, een school voor speciaal (voortgezet) onderwijs, een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vier vestigingen en een school voor praktijkonderwijs. SCOPE zet zich in om de brug tussen primair en voortgezet onderwijs blijvend te verstevigen. In deze diverse en dynamische omgeving werken meer dan 750 medewerkers. Er wordt  les gegeven aan ongeveer 6.250 leerlingen.

 

DigiOffice

Home

Extranet

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement