Nieuwsberichten

Vanboeijen en DigiOffice

Zorgorganisatie Vanboeijen en DigiOffcie tekenen overeenkomst
logo Zorgorganisatie Vanboeijen

Zorgorganisatie Vanboeijen en DigiOffice tekenen overeenkomst

Vanboeijen en DigiOffcie hebben een overeenkomst getekend voor de levering van DigiOffice. De zorg-organisatie uit Drenthe koos voor DigiOffice omdat dit goed aansluit op de visie die ze willen bereiken met ´Mijn werkplek´ waarbij alle medewerkers in één omgeving werken met dezelfde informatie.

 

Met de keuze voor dit softwareplatform wordt op de eerste plaats het huidige kwaliteitssysteem voor de kwaliteitsdocumenten vervangen. Met DigiOffice wordt ook de opzet van een stichtingbrede CRM database en de automatische toepassing van huisstijl in correspondentie ingevoerd. Daarnaast ondersteunt DigiOffice de organisatie bij het voorbereiden van de vergaderstukken.

 

Over Vanboeijen

Ruim 1600 medewerkers van Vanboeijen ondersteunen en begeleiden in Drenthe en daarbuiten meer dan 700 uitwonende en enkele honderden thuiswonende kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke handicap bij leren, wonen, werken en vrije tijd. Vanuit de missie ‘samen werken aan persoonlijk perspectief’ gaan ze daarbij uit van wat iemand kan en wil, samen met ouders, met begeleiders, met elkaar. Alle mensen met een handicap een Goed leven. En alle medewerkers Mooi werk. Daar gaan ze voor bij Vanboeijen.

 

DigiOffice

Home

Extranet

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement