Nieuwsberichten

Ventolines en DigiOffice

Ventolines kiest voor DigiOffice
logo ventolines

Ventolines kiest voor DigiOffice

Ventolines was voor een groot infrastructuur-project op zoek naar een complete Document Management oplossing en heeft dit gevonden in DigiOffice. Specifieke wensen zoals integratie met foto’s en CAD, informatie delen met derde partijen, werkstromen, taakbeheer en huisstijlautomatisering worden ingevuld met de verschillende modules van DigiOffice.

 

Vanwege de groei die Ventolines doormaakt, maar ook door toepassing van de nieuwe software was vervanging en uitbreiding van de serveromgeving nodig.

 

Ventolines heeft gekozen voor een geheel nieuwe serveromgeving van IDB Groep. Deze is volledig afgestemd op DigiOffice en biedt voldoende mogelijkheden voor uitbreiding in de toekomst. Alle functionaliteiten van DigiOffice zijn in de nieuwe omgeving plaats- en platform onafhankelijk te gebruiken.

 

Na oplevering verzorgt IDB Groep het beheer voor zowel DigiOffice als de serveromgeving. Voor werkplekbeheer wordt nauw samengewerkt met de huidige IT-Dienstverlener. Er zijn onderling goede afspraken gemaakt zodat Ventolines al haar aandacht kan vestigen op de core-business.

 

Over Ventolines

Ventolines BV is een snelgroeiende dienstverlener in de dynamische windenergiemarkt. Het bedrijf levert diensten voor windprojecten in alle stadia: ontwikkeling, financiering & contractering, realisatie en beheer. Van advisering tot compleet projectmanagement, voor kleine tot en met de grootste windprojecten van Nederland. Door slimme regie versnelt Ventolines de realisatie van windparken en creëert zij waarde voor haar klanten. Klanten zijn coöperaties, grondeigenaren, ontwikkelaars, investeerders en energiebedrijven. Voor meer informatie: www.ventolines.nl

 

 

 

DigiOffice

Home

Extranet

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement