Nieuwsberichten

Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers

Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers stippelt met DigiOffice digitale route uit

Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers stippelt met DigiOffice

digitale route uit

De Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) uit Badhoevedorp is ‘live’ gegaan met DigiOffice als

nieuwe CRM en DMS applicatie om alle bedrijfsprocessen voor ledenbehartiging van haar ruim 5.500 leden

digitaal te doen.

 

Daan Zwart, algemeen secretaris bij VNV: “We bereiken met DigiOffice dat we bijvoorbeeld vergaderstukken, inkomende en uitgaande post, e-mail en documenten rond de ledenadministratie eenvoudiger opslaan, zoeken en vinden, beveiligen en archiveren en met bestuur, commissies en staf kunnen delen. De huisstijlcomponent draagt bij aan uniformiteit van onze huisstijl in uitgaande stukken.” VNV gebruikt het document management systeem (DMS), customer relationship systeem (CRM), DocumentCreatie, Werkstromen en Extranet van DigiOffice.

 

Sneller informatie beschikbaar, optimale ondersteuning leden

Guido van Leeuwen, projectleider DigiOffice over de implementatie: “Om te zorgen dat informatie snel beschikbaar is, hebben we uitwisseling met andere systemen en applicaties gerealiseerd. Zo is er een koppeling met Drupal voor uitwisseling met de website. Belangrijk omdat leden daar veel informatie op raadplegen.” Algemeen secretaris Daan Zwart vult aan: “Vliegers houden gedeeltelijk zelf hun NAW-gegevens actueel.”

 

Verloop en samenwerking

Guido van Leeuwen over het verloop van de implementatie: “In een aantal sessies met medewerkers van VNV is de uiteindelijke inrichting van DigiOffice bepaald. Hierdoor is deze toegespitst op de gewenste manier van werken binnen VNV: voor het beschikbaar stellen van informatie voor de commissieleden via DigiOffice extranet en voor de leden via de website van VNV. Na een aantal trainingen zijn de medewerkers met DigiOffice aan de slag gegaan.”

 

Daan Zwart: “Het migreren van de oude data naar DigiOffice was een grote uitdaging waarbij we konden vertrouwen op de expertise en begeleiding van Guido en zijn team.”

 

Wensen voor de toekomst

Op korte termijn beschikt VNV ook over een koppeling tussen DigiOffice en de telefooncentrale. Herkenning van de beller zorgt dan voor een pop-up in het scherm van de VNV-medewerker die dan kan doorklikken voor meer informatie. Voor de toekomst staat nog een uitwisseling met de vergaderapp OurMeeting op het wensenlijstje wat maakt dat vergaderdocumenten dan klaar staan voor de vergadering

 

Over NVN

De VNV heeft in de 90 jaar van haar bestaan een groot aandeel gehad in het verhogen van de vliegveiligheid alsmede de belangenbehartiging en professionalisering van de beroepsgroep. En zij staat nog steeds, onverminderd voor aandacht voor vliegveiligheid, arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden namens de professionals die zij vertegenwoordigt. Vanuit de dagelijkse praktijk brengen de leden waardevolle kennis en ervaring mee naar de vakbond en beroepsvereniging die de VNV is. 'United we stand, divided we fall’ - dat kenmerkt het karakter en de kracht van de VNV.

 

De VNV voert haar doelstellingen uit gesteund door ongeveer 5.500 leden die in dienst zijn of waren van Nederlandse luchtvaartmaatschappijen of hun basis hebben in Nederland.

 

DigiOffice

Home

Extranet

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement