Beveiliging

U bepaalt wie, wat, waar mag

Informatiebeveiliging is in elke organisatie een belangrijk thema. Werknemers moeten zonder gevaar gevoelige gegevens kunnen uitwisselen en beheren. Via objectbeveiliging zorgt DigiOffice voor een strenge en slimme beveiliging van al uw digitale documenten. Hierbij is de toegang tot elk afzonderlijk document per gebruiker in te stellen.

 

Digitale documenten beveiligen

In DigiOffice worden de autorisatierechten van elke vestiging, afdeling en functie vastgelegd. De toegang tot een document wisselt per medewerker van alleen lezen tot toevoegen, wijzigen of verwijderen. Afhankelijk van functie en taken kan een werknemer meer of minder documenten inzien. Zo hebben zij bijvoorbeeld alleen inzage in de documenten van hun eigen afdeling. In het kader van project beheer kunt u in DigiOffice ook bepalen dat alle betrokken partijen toegang krijgen tot bepaalde informatie. Dan verleent u per persoon (object), document (object), per scherm en per tabblad toegang. Privacygevoelige informatie staat in een apart tabblad en is alleen zichtbaar als dat wenselijk is.

Veilig toegang tot digitale documenten verlenen

Wie kan en mag informatie inzien? Dat hangt af van de functie en de bevoegdheden, de rollen, van de verschillende partijen. Een aantal voorbeelden: het spreekt voor zich dat een directielid alle documenten kan inzien, een goedkeuringsrol heeft bij facturen en zelf contracten kan wijzigen. Een HR-medewerker maakt personeelsdossiers aan en onderhoudt de informatie actief. Een financieel medewerkster verwerkt en ziet facturen, maar kan alleen haar eigen personeelsdossier inzien. Een afdelingshoofd kan alle facturen en contracten inzien. Daarnaast heeft hij een goedkeuringsrol bij  facturen en mag hij alleen de personeelsdossiers van zijn eigen afdeling inzien.

DigiOffice

 

Home

Extranet

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement