Nieuwsberichten

Dillen Bouwteam en DigiOffice

Dillen Bouwteam kiest DMS voor structurering informatiestromen
logo Dillenbouwteam
logo 360 in de bouw en interieurbouw

Dillen Bouwteam kiest DMS voor structurering informatiestromen

Dillen Bouwteam NV uit Balen (België) schaft DigiOffice van IDB Groep aan om in elk project in een moderne, digitale werkomgeving efficiënt samen te werken met alle betrokken partijen. Bij het ‘A tot Z'-bouwbedrijf staan efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel. Met de invoering van onder meer een document management (DMS) wil Dillen Bouwteam beter overzicht op alle informatie rondom projecten en relaties bereiken.

 

Bij het familiebedrijf, met een historie van meer dan 50 jaar, was de enorme toename in het e-mailverkeer aanleiding om op zoek te gaan naar een oplossing. Berichten met belangrijke informatie over projecten stonden namelijk verdeeld over diverse mappen van verschillende personen. Juist vanwege de verscheidenheid in bedrijfsactiviteiten (renovatie, nieuwbouw, interieurbouw en totaalprojecten bij zowel particulieren als bedrijven) was dit een voor Dillen Bouwteam onwenselijke situatie.

Met DigiOffice worden de wensen op het gebied van DMS, CRM en Huisstijl afgedekt met standaard functionaliteit. De inrichting van de modules Werkstromen, Retentie en een koppeling met hun ERP zorgt ervoor dat Dillen Bouwteam de gewenste processen digitaal kan ondersteunen, sturen en begeleiden. Met de implementatie is een aanvang gemaakt, oplevering staat onder voorbehoud op dit najaar.

 

Over Dillen Bouwteam

Dillen Bouwteam is een bouwbedrijf voor bouw en interieurbouw, gespecialiseerd in totaalprojecten voor bedrijven en overheid. Het bedrijf staat garant voor een volledige coördinatie van a tot z en voor een 360° aanpak binnen de wereld van bouw en interieurbouw.

Dillen Bouwteam bouwt en produceert zo veel mogelijk in eigen beheer. De meubelmakerij, het metaalbewerkings-atelier en het eigen bouwplaatsmaterieel leveren hierin een belangrijk aandeel. Het bouwbedrijf staat voor het afleveren van kwalitatief hoogstaand werk, binnen de gestelde termijn en volgens het budget. Daarnaast hecht men veel waarde aan een rationele bedrijfsvoering, goed opgeleid personeel en hoogwaardig gereedschap.

 

DigiOffice

Home

Extranet

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement