Nieuwsberichten

Kröller-Müller Museum en DigiOffice

Kröller-Müller Museum kiest voor DigiOffice
logo Kröller-Müller

Fotograaf: Jannes Linders.

Kröller-Müller Museum kiest voor DigiOffice

Het Kröller-Müller Museum gaat DigiOffice van IDB Groep inzetten voor het opslaan van alle documenten over het museum, kunstobjecten en kunstenaars en customer relations management (CRM). Het inrichten van processen voor postregistratie en digitale archivering, voor record management, huisstijlautomatisering en e-mail archivering zijn daar een belangrijk onderdeel van.

 

DigiOffice biedt medewerkers van het Kröller-Müller Museum straks de mogelijkheid voor een eenduidige opslag van informatie, het bijhouden van informatie over relaties en contactpersonen zoals bijvoorbeeld sponsors, pers en andere

musea en uniformiteit in correspondentie. Kortom slimmer, efficiënter en digitaal (samen)werken.

 

De basisimplementatie van DigiOffice DMS, CRM en de huisstijlsoftware is inmiddels voltooid. De inrichting van bijvoorbeeld de workflow voor binnenkomende post en andere wensen volgt later. Opleidingen voor medewerkers in het gebruik van DigiOffice maken tevens deel uit van de opdracht.

 

Over het Kröller-Müller Museum

In het Kröller-Müller Museum is de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld te vinden: bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen. Daarnaast zijn er topstukken te zien van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat,

Pablo Picasso en Piet Mondriaan. In één van de grootste beeldentuinen van Europa staan ruim 160 sculpturen van beeldbepalende kunstenaars, van Aristide Maillol tot Jean Dubuffet, van Marta Pan tot Pierre Huyghe.

 

Het Kröller-Müller Museum is het levenswerk van Helene Kröller-Müller. Tussen 1907 en 1922 koopt zij samen met haar

man Anton Kröller bijna 11.500 kunstwerken aan. Daarmee is haar verzameling één van de grootste privécollecties van de 20ste eeuw.

 

DigiOffice

Home

Extranet

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement