Nieuwsberichten

Oorlogsgravenstichting en DigiOffice

Oorlogsgravenstichting professionaliseert met DigiOffice

Oorlogsgravenstichting professionaliseert met DigiOffice

De Oorlogsgravenstichting beheert overal ter wereld graven van Nederlandse oorlogsslachtoffers. De activiteiten (het beheer en onderhoud van graven, het leggen van kransen en de organisatie van bedevaartreizen) worden nog op papier bijgehouden, incidentele contacten minimaal vastgelegd. De noodzaak om te professionaliseren én de overtuiging dat DigiOffice daar een sluitende oplossing voor biedt, hebben geleid tot de opdracht aan IDB Groep om DigiOffice te implementeren.

 

Aanvankelijk bestond er interesse voor document management (DMS), maar ook de oplossing voor relatiemanagement en kantoor- en huisstijlautomatisering vindt de Oorlogsgravenstichting in DigiOffice. Zo leggen zij straks alle contacten beter vast met kenmerken van de activiteiten gekoppeld aan relaties en personen. Na het digitaliseren van het papieren archief ontsluit DigiOffice deze informatie rolgebonden aan de medewerkers.

 

Dit project moet ervoor zorgen dat diverse CRM informatie op een centrale plaats beschikbaar is voor alle medewerkers van Oorlogsgravenstichting. Het maakt ook het koppelen van correspondentie aan de CRM gegevens mogelijk. Hiermee zijn zowel relaties, slachtoffers als brieven, e-mails en dergelijke eenvoudig voor elke werknemer terug te vinden.

 

In een later stadium wordt de functionaliteit verder uitgebreid met extra modules als bijvoorbeeld de donatiemodule, een koppeling met SharePoint, werkstromen en extranet.

 

Over Oorlogsgravenstichting

De doelstelling van de Oorlogsgravenstichting is de aanleg, inrichting, instandhouding en verzorging van de ongeveer 50.000 Nederlandse oorlogsgraven, waar ter wereld die zich ook mogen bevinden. Het betreft hier graven van burgers en militairen die na 9 mei 1940 gevallen zijn. Hun graven zijn te vinden op erevelden, maar ook op gewone begraafplaatsen in dorpen en steden. Daarnaast verzorgt de stichting in Nederland ongeveer 8.000 graven van militairen van de geallieerde strijdkrachten.

 

DigiOffice

Home

Extranet

Informatie

Blog

 

 

 

DigiOffice

software oplossing

van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement